2023. október 26.
Kelemen Roland, Hunguest Sóstó séfhelyettese és Fodor Noel commis az október 26-án Budapesten megrendezett döntőben győzedelmeskedett, így jövőre ők képviselhetik Magyarországot az európai döntőben, Trondheimben.
Íme a győztes menüsor:
LAZAC
HOMÁR
Kelemen Roland 2013-ban csatlakozott a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol csapatához először tanulóként, majd szakácsként. 2016-ban és 2018-ban ezüstérmet nyert az erfurti szakácsolimpián és a luxemburgi Expogast Culinary Word Cup megmérettetésen. A fiatal szakember rutinos Bocuse d’Or résztvevőnek számít, 2019-ben és 2021-ben a második helyet szerezte meg a gasztronómiai versenyen. 2021 óta a Hunguest Sóstó séfhelyettese. A felkészítő séf Pohner Ádám, a mályinkai ISZKOR séfe, a 2019-es Bocuse d’Or világdöntő 12. helyezettje volt.